img 0723 682 498
  • Ne gasiti si pe:
Cu noi zambetul tau va fi perfect

Despre noi

La noi zambetul este molipsitor!

 

AlphaDent reprezinta un concept de servicii stomatologice de calitate, realizate intr-un spatiu familial, creat special pentru tine.

 

Asta inseamna sa uiti de durere, sa acorzi echipei medicale increderea ta si bineinteles, la finalul tratamentului sa te poti bucura de sanatatea si frumusetea zambetului tau. Consideram ca detaliile sunt cele care fac diferenta, mai ales atunci cand vorbim despre zambetul tau. Si pentru a demonstra acest lucru, fiecare etapa a tratamentului este monitorizata cu grija, iar toate informatiile necesare va sunt furnizate in timp util. In decursul anilor,g stomatologia a fost nuantata de diverse practici, unele ce ajutau pacientul sa isi recapete sanatatea dintilor, altele de a-l face pe acesta sa prefere amplificarea durerilor in schimbul programarii la un cabinet stomatologic.

 

AlphaDent pastreaza ritmul dezvoltarii accentuate al tehnologiei de ultima ora, pentru ca pacientii sa beneficieze de cele mai bune tratamente.

De actualitate
Apr 22, 2015

Boala parodontala este o afectiune cronica ale carei cauze nu sunt bine elucidate. Se considera ca sunt implicati o serie de factori: ereditari, loco-regionali, sistemici,si altii.