fbpx
Clinica Stomatologica
Contacteaza-ne
Program
Luni — Vineri: 08:00 — 19:00 , Weekend: Inchis

BENEFICIILE LASERULUI WATERLASE IN STOMATOLOGIE

AlphaDent > Noutati > Stomatologie > BENEFICIILE LASERULUI WATERLASE IN STOMATOLOGIE

Beneficiile WaterLase fata de tehnicile traditionale care necesita turbine, sunt vizibile atat pentru pacienti, cat si pentru medicii stomatologi.

Investim in tehnologie pentru a va oferi cele mai inalte standared de ingrijre medicala.

Utilizarea laserului Waterlase in stomatologie ofera pacientilor o experienta de tratament detar, mult mai confortabila.

Laserul Stomatologic Waterlase este un instrument revolutionar pentru stomatologiile din Romania, care combină aerul, apa și energia laserului pentru utilizarea stomatologica in conditii de siguranta, pe tesutul uman. Deoarece nu exista caldura, presiune si vibratii implicate, atunci cand se utilizeaza Waterlase, multe proceduri dentare se pot face cu mai putin sau chiar fara anestezie, ceea ce face experienta mai placuta.

WaterLase poate fi folosit pentru numeroase proceduri, cum ar fi carii, canale radiculare si boli parodontale, atat pe tesutul dur, cat si pe tesutul moale.

Pentru ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune tratamente dentare, investim continuu in tehnologie de ultima generatie! Waterlase este capabil sa ofere un tratament precis, si rapid, cu rezultate uimitoare.

Exista multe beneficii in utilizarea laserului stomatologic pentru efectuarea tratamentelor dentare.

Beneficiile majore ale stomatologiei cu laser:

➡ Proceduri minim invazive
➡Vindecare mai rapida.
➡Reducerea riscului de infectie.
➡Scaderea sensibilitătii.
➡Mai putin timp in scaunul dentar.
➡Mai putina sangerare.
➡Mai putin disconfort dupa tratament

WATERLASE este ceea ce au asteptat pacientii!

✅ WaterLase este mult mai confortabil si destul de nedureros.
✅ Majoritatea pacientilor nu necesita fotografii pentru proceduri de restaurare, cum ar fi obtinerea unei umpleri atunci cand se utilizeaza laserul WATERLASE.
✅ Chirurgia minora poate fi facuta si fara fotografii sau cusaturi.
✅ Deoarece nu trebuie sa folosim anestezie, iar laserul este cu adevarat precis, putem trata mai multe zone intr-o singura vizita, scazand numarul vizitelor la dentist. Acest lucru va economiseste timp, dar si prin reducerea numarului de vizite, costul stomatologic WaterLase este comparabil cu cel al altor forme de tratament.
✅ WATERLASE este capabil sa pastreze mai mult din structura naturala a dintilor si sa evite ranirea limbii, obrajilor și buzelor, deoarece laserul este mai precis decat instrumentele conventionale, cum ar fi burghiul.
✅ Laserul este mult mai silențios decat burghiul, ceea ce il face ideal pentru pacienții care se tem de medical stomatolog.
✅ Laserul WATERLASE reduce bacteriile, ceea ce este deosebit de util atunci cand se lucreaza cu carii dentare sau boala gingiilor.
✅ Reduce riscul complicatiilor postoperatorii, disconfort si sangerare si incurajeaza perioadele de vindecare mai rapide.
✅Laserul mareste rezistența legaturilor la restaurari pentru umpluturile care dureaza mai mult.
✅WaterLase poate reduce durerea cauzata de ulcere sau rani in cavitatea bucala si poate ajuta la vindecarea acestora
✅Este versatil. Am pus aparatele noastre WaterLase în acțiune pentru o gamă largă de proceduri care implică dintii, gingiile si osul.

Lasă un răspuns